• 0342 360 12 00

Değerli Katılımcılar,

 

Resimli Mektup Sanatı Sergisine posta veya kargo yolu ile gönderilen orijinal eserler kabul edilebilir. Yalnızca elektronik posta aracılığıyla yapılan başvurular (Dijital başvurular) kabul edilememektedir. Bunun yanında eserler bir mektup üzerine konu ve teknik sınırlaması olmadan yapılabilir.

 

Eser sahipleri,

  1. Başvurdukları eserlerinin görselini,
  2. Katalogda kullanılmak üzere portre olarak çekilmiş bir adet jpeg formatında fotoğraflarını,
  3. Word belgesi formatında 100 (yüz) sözcüğü geçmeyecek şekilde özgeçmişleri
  4. Word belgesi formatında 60 (altmış) kelimeyi geçmeyecek şekilde eser tanıtım yazılarını

 

Yukarıdaki dört madde letterart.gaun@gmail.com adresine göndermeleri gerekmektedir. Ayrıca, Sergiye başvuranlar, Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 1. Uluslararası Mektup Sanatı Sergisine katılım koşullarını kabul etmiş sayılır. Eser sahiplerinin, eser başvuru ve katılım formlarını imzalı bir şekilde, eserle birlikte imzalı olarak Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil-Gaziantep Üniversitesi Merkez Kampüs-Gaziantep, Türkiye adresine göndermeleri gerekmektedir. Eserler A4 boyutundaki kâğıtlara yapılmalıdır. Konu serbesttir ancak eserler bir mektup metni içermelidir ve mektup üzerine resim yapılmalıdır. Eserler zarf içerisinde, ancak katlanmadan gönderilecektir, zarfla yollanabilecek çeşitli malzemeler kullanılabilir. Seçilen eserler letterart.gantep.edu.tr adresinden bildirilecektir. Sergi için son eser teslim tarihi: 30 Ocak 2020 Ayrıca Sergiye başvuranlar, aşağıda belirtilen ve etkinlik web sayfasında yayınlanmış olan Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 1. Uluslararası Mektup Sanatı Sergisine katılım koşulları ve sergi şartnamesini kabul etmiş sayılır. Ayrıntılı bilgilere http://letterart.gantep.edu.tr/ adresinden erişilebilir.

 

Katılımcılara duyurulur...

 

 

 

ÖNEMLİ TARİHLER

 

Eserleri Mail Yolu ile Gönderimi Başlangıç Tarihi: 02 Aralık 2019

Eserleri Mail Yolu ile Gönderimi Bitiş Tarihi: 17.01.2020

Eserleri Kargo Yolu ile Son Kabul Tarihi: 31.01.2020

Sergi Açılış Tarihi: 10 Şubat 2020 / Açılış Saati: 18:00

Sergi Salonu: Gaziantep Üniversitesi Tarihi Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi

 

 

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

ULUSLARARASI RESİMLİ MEKTUP SANATI

SERGİ ŞARTNAMESİ

 

  1. Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 1. Uluslararası Resimli Mektup Sanatı Sergisine katılım için profesyonel sanatçılar, sanat öğrencileri ve konuya ilgi duyan tüm sanatçılar eserleriyle başvurabilirler. Eserler A4 boyutundaki kâğıtlara yapılmalıdır. Konu serbesttir ancak eserler bir mektup metni içermelidir ve mektup üzerine resim yapılmalıdır. Eserler zarf içerisinde, ancak katlanmadan gönderilecektir, zarfla yollanabilecek çeşitli malzemeler kullanılabilir. Seçilen eserler letterart.gantep.edu.tr adresinden bildirilecektir.
  2. Konu serbesttir ve teknik kısıtlaması yoktur.
  3. Eserlerin içerisindeki metinler ve imgeler, genel etik kurallarına uygun olmalı, “özel hayat” konuları içermemeli, küfür, aşağılama vb. ifadeler ile belli kişi, kurum ya da doğrudan kamuoyunu rencide edici içerikte olmamalıdır. Bu tür içerik taşıyan eserler elenecektir. Ancak, yine de sergilenen içerik herhangi bir şikâyete konu olursa, eser sahibi doğacak tüm hukuki yaptırımların muhatabı olacağını baştan kabul eder, sergi komitesi bu içerikten sorumlu değildir.
  4. Sergiye katılım ücretsizdir.
  5. Eserler zarfları içerisinde elden teslim edilir ya da klasik posta yöntemi ile gönderilmelidir. Eserlerin posta giderleri eser sahibine aittir.
  6. Eserlerin gönderimi sırasında oluşabilecek hasardan ve gecikmelerden sergi komitesi sorumlu değildir.
  7. Sergiye başvuranlar, Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 1. Uluslararası Mektup Sanatı Sergisine katılım koşullarını kabul etmiş sayılır. Eser sahiplerinin, eser başvuru ve katılım formlarını imzalı bir şekilde, eserle birlikte imzalı olarak göndermeleri gerekmektedir.
  8. Eser sahipleri, eserlerinin görseli, portre fotoğraflarını JPEG formatında, 100 sözcüğü geçmeyecek şekilde özgeçmişleri ve 60 kelimeyi geçmeyecek şekilde eser tanıtım yazılarını Word belgesi formatında letterart.gaun@gmail.com adresine göndereceklerdir.
  9. Sergiye katılan eser sahipleri, eserlerinin ve görsellerinin ticari olmayan amaçlarla kullanım haklarını (katalog, afiş vb) Eserler serginin bitiminden sonra iade edilmeyecek, Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi koleksiyonuna katılacaktır.
  10. Seçilen eserler 31.01.2020 günü 17: 00’a kadar eser teslim adresine teslim edilmelidir.
  11. Sergi Yeri: Gaziantep Üniversitesi Tarihi Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi Eyüpoğlu Mah. Eyüpoğlu Cad.No.7 Şahinbey/Gaziantep, TÜRKİYE
  12. Sergi 10.02.2020 günü saat: 18: 00’de açılacak ve on gün süre ile gezilebilecektir.
  13. Sergi e-katolog şeklinde yayımlanacaktır ve katılımcılara katılım belgesi gönderilecektir.

 

Eser Teslim Adresi: Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil-Gaziantep Üniversitesi Merkez Kampüs-Gaziantep, Türkiye

Telefon: 0 (342) 360 1200/3301

Sergi Web: letterart.gantep.edu.tr

Sergi e-mail: letter.gaun@gmail.com

Fakülte e-mail: guzelsanatlar@gantep.edu.tr